Kirjautumisohjeet

Jos sähköpostiosotteesi on NVK:N rekisterissä täytä lomakkeen "kirjautuminen ohje 1" tiedot ja lähetä, saa paluupostissa ohjeen kirjautumiseen.

Jos et ole koskaan ilmoittanut sähköpostiosoitettasi NVK:lle, osoitteesi ei ole rekisterissä ja joudut ensin ilmoittamaan sen venekerholle esim. alinna olevalla lomakkeella, "kirjautuminen ohje 2"

Jos sähköpostiosoitteesi on joskus ollut rekisterissä, mutta se on vaihtunut tai olet unontanut salasanasi, toimi "salasana unohtunut" ohjeen mukaisesti. Tämä vaihtoehto tulee esille kun yrität kirjautua.

Kirjautuminen ohje 1

Jäsenille joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

HUOM! Usean perhejäsenen sähköpostiosoite ei ole jäsenrekisterissä, myös heidän osoitteet ovat tervetulleita rekisteriin. Tämä tuo heille mahdollisuuden kirjautua omilla tunnuksilla jäsensivuille ja esim. ylläpitää omat tietonsa.

HUOM vain käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja salasana yhdistelmällä sivuille kirjautuneena näkee ja voi muokata omia rekisterissä olevia tietoja.

Kirjautuminen ohje 2

Jäsenille joiden sähköpostiosoite ei ole jäsenrekisterissä.

Jos olet NVK:n jäsen mutta sähköpostiosoitteesi ei ole NVK:N rekisterissä täytä lomake ja odota. Sinuun otetaan yhteyttä kun tietosi ovat rekisterissä ja voit luoda itsellesi salasanan ohjeen 1 mukaisesti.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenten yhteystiedot

Vastuu jäsenen yhteystietojen päivityksestä ja ajantasaisuudesta, on uusien nettisivujen ja jäsenrekisterin käyttöönoton myötä siirtynyt jäsenen itsensä hoidettavaksi.

 Kun jäsen on kirjautunut sivuille käyttäjätunnuksella (oma sähköpostiosoite) ja salasana yhdistelmällä, on mahdollisuus nähdä tiedot jotka on jäsenrekisterissä.

Näistä tiedoista suurinman osan pystyy itse päivittämään esim. uuden sähköpostiosoitteen aikaisemman tilalle, sama koskee myös muita yhteystietoja.

Uusi tieto kijoitetaan vain vanhan tilalle ja sivun alaosasta tehdään tallennus, näin tiedot on päivitetty.