Kirjautumisohjeet ja omien tietojen päivitys

Jäsenten yhteystiedot

Vastuu yhteystietojen päivityksestä ja ajantasaisuudesta on jäsenen itsensä vastuulla.

Uusi tieto kirjoitetaan vain vanhan tilalle ja sivun alaosasta tehdään tallennus, näin tiedot on päivitetty.

HUOM! Usean perhejäsenen sähköpostiosoite ei ole jäsenrekisterissä, myös heidän osoitteet ovat tervetulleita rekisteriin. Tämä tuo heille mahdollisuuden kirjautua omilla tunnuksilla jäsensivuille ja esim. ylläpitää omat tietonsa.

HUOM! Vain kirjautuneena voi nähdä ja muokata omia rekisterissä olevia tietoja. Käyttäjätunnus koostuu sähköpostiosoitteesta ja salasanasta.
Kun on kirjautunut nettisivuille käyttäen käyttäjätunnusta(sähköpostiosoite) ja siihen liitettyä salasanaa pääsee oikeasta yläkulmasta käsiksi omiin tietoihin.
Tästä näkyy jäsenen tiedot jäsenrekisterissä. Pää sähköpostiosoite toimii myös käyttäjätunnuksena, sen lisäksi voit litätä myös pari muuta osoitetta kohtiin huoltajan sähköpostiosoite. Salasanan voi myös vaihtaa tässä näkymässä. Osa tiedoista päivitetään kerhon toimesta, esim. satamapaikka tiedot MUISTA TALLETTAA MUUTOKSET SIVUN ALAREUNASSA.

Uhohtunut salasana

Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen Jäsensivut - kirjautumisikkunan Unohditko tai haluatko luoda salasanan? -linkin kautta. 


Salasanan asettaminen

Tätä samaa Unohditko tai haluatko luoda salasanan? -toimintoa voi käyttää myös silloin, jos et ole vielä asettanut itsellesi salasanaa. Kirjoita käyttäjätunnuksen kohdalle se sähköpostiosoitteesi,  jonka olet venekerholle ilmoittanut.