Omien tietojen päivitys ja unohtunut salasana

Kun on kirjautunut nettisivuille käyttäen käyttäjätunnusta(sähköpostiosoite) ja siihen liitettyä salasanaa pääsee oikeasta yläkulmasta käsiksi omiin tietoihin.
Tästä näkyy jäsenen tiedot jäsenrekisterissä. Pää sähköpostiosoite toimii myös käyttäjätunnuksena, sen lisäksi voit litätä myös pari muuta osoitetta kohtiin huoltajan sähköpostiosoite. Salasanan voi myös vaihtaa tässä näkymässä. Osa tiedoista päivitetään kerhon toimesta, esim. satamapaikka tiedot MUISTA TALLETTAA MUUTOKSET SIVUN ALAREUNASSA.

Uhohtunut salasana

Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen klikkaamalla Unohditko salasanasi? –linkkiä kirjautumisikkunassa, johon pääset aina ©-merkistä (vasen alakulma). Antamalla sähköpostiosoitteesi saat linkin, jonka avulla voit asettaa itsellesi uuden salasanan.

Salasanan asettaminen

Tätä samaa Unohditko salasanasi? toimintoa voi käyttää myös silloin jos et ole vielä asettanut salasanaa, eli kirjoita käyttäjätunnuksen kohdalle sähköpostiosoitteesi, siis sen jonka olet venekerholle ilmoittanut, jätä salasana kohta tyhjäksi, etene sitten ohjeiden mukaisesti.