SPV jäsenedut

Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenenä saat rahanarvoisia etuja

Jäsenlehti Nautic

Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenlehti ilmestyy jäsenilleen kotiin ja tarjoaa mielenkiintoista luettavaa, niin matka- kuin kilpapurjehtijalle - ja koko perheelle.

Juttuvinkkejä ja hyviä, korkealaatuisia kuvia otetaan vastaan Nauticin toimituksessa. Ole yhteydessä Suomen Purjehdus ja Veneilyn viestintään tai Nautic-lehden toimituspäällikköön Nina Paloheimoon 040 5816996 tai nina.paloheimo@spv.fi

Ilmoita osoitteenmuutoksista seurasi sihteerille tai rekisterinhoitajalle joka päivittää tiedot jäsen/osoiterekisteriin.

Lue lehti

 

Suomen Purjehdus ja Veneilyn ryhmätapaturmavakuutus, vakuutussopimus nro 0004960920

Jäsenenä sinut on vakuutettu If Vahinkovakuutusyhtiössä tapaturmavakuutuksella, joka on voimassa veneilytoiminnassa, jota on vesillä veneily sekä veneen syys- ja kevätkunnostus ja -korjaus maassa. Veneilyksi katsotaan myös purje− ja leijalautailu ja jääpurjelautailu ja jääleijalautailu talvella. Vakuutus on voimassa myös edellä kuvattuun veneilytoimintaan välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Suomessa sekä samoin edellytyksin tilapäisesti korkeintaan kolme kuukautta ulkomailla. Vakuutus on voimassa Suomen Purjehdus ja Veneilyn, veneilyseuran tai -koulun järjestämissä purjehduskilpailuissa tai harjoituksissa tai vakuutetun harjoitellessa valmennusohjelman mukaisesti sekä näihin liittyvien välittömien matkojen aikana.

Huom. Vakuutus ei kuitenkaan ole voimassa valtameripurjehduksilla, moottorivenekilpailuissa eikä niiden harjoittelussa.

Korvauksen ylärajat:

· hoitokulut tapaturmaa kohti enintään 5 000 euroa (ei omavastuuta)

· korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta 20 000 euroa

· korvaus tapaturman aiheuttamasta kuolemasta 5 000 euroa.

Tämä seloste ei ole täydellinen selvitys tapaturmavakuutuksen korvauksista ja rajoituksista. Tutustu sen vuoksi vakuutusehtoihin:

Jos sinulle sattuu Ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin kuuluva vahinko, tee vahinkoilmoitus Internetissä if.fi/internetplus tai numerossa 010 19 16 00 (arkisin klo 8-17).

 

Tuplaturvavakuutus seuroille

 

Suomen Purjehdus ja Veneily alaisten seurojen toimihenkilöillä on vapaaehtoistyön tapaturmavakuutus ja toiminnanvastuuvakuutus (ns. tuplaturva) vakuutusyhtiö Pohjolassa. Tarkempia tietoja vakuutuksesta löytyy esitteestä. (Kts. vasemmasta reunsta kohdasta Vakuutus)
 

Hertz tarjoaa Suomen Purjehdus ja Veneily jäsenille edulliset vuokra-autot

Hertzin vahvistaa entisestään yhteistyötä liiton kanssa. Hertz vuokra-autot ovat osa Purjehdus ja Veneilyn jäsenetupakettia. Hertz tarjoaa liiton seurojen jäsenille pysyväisluonteisesti jopa 15 % edullisemmat hinnat ympäri vuoden. Varauksen ja vuokrauksen yhteydessä käytetään tunnisteena olevaa Purjehdus ja Veneilyn CDP- numeroa: 690242

Trossi SPV:n jäsenille etuhintaan

Trossin vuosimaksu on SPV:n jäsenille 60 € (normaalisti 70 €), ja se sisältää jäsenen valitseman meri- tai järvipelastusyhdistyksen jäsenmaksun. Jäsenetusopimus tulee voimaan 1.5.2013. Alennusta ei saa takautuvasti sitä ennen maksetuista Trossi-maksuista. Alennusta ei myöskään voi yhdistää muihin mahdollisiin Trossi-jäsenpalvelusta myönnettäviin alennuksiin.

Vanhat SPV:n Trossi-jäsenet tulevat jäsenedun piiriin ensi vuoden alusta. Eli vuoden 2014 Trossi-jäsenmaksulaskussa tulee olemaan 10 euron SPV-alennus. Vanhojen jäsenten ottaminen mukaan jäsenedun piiriin jo tänä vuonna ei ollut aikataulullisesti mahdollista.

Trossi-palveluun kuuluu veneen yllättäen rikkoutuessa vesillä hinaus lähimpään satamaan, mihin on saatavissa korjauspalveluita sekä tarvittaessa apua korjaajan ja veneen väliaikaisen säilytyspaikan hankkimisessa. Jäsen saa vastaavan palvelun Ahvenanmaalla, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa (vain rajatulla alueella).

Trossi voidaan myöntää EU:n huvivenedirektiivin määrittelemälle huviveneelle (pituus 2,5 m – 24 m), ja se edellyttää aina Meripelastusseuran jäsenyhdistyksen henkilöjäsenyyttä. Trossia ei voida myöntää kaupallisessa käytössä olevalle veneelle.

Lisätietoja Trossi jäsenpalvelusta saat tästä.

Kirja Suomalainen purjehdussanasto

Uusi kirja kaikille vesilläliikkujille! Suomalainen purjehdussanasto on aloittelevan purjehtijan ja konkarin aarreaitta.

Kirja on paljon muutakin kuin sanasto, sillä se kertoo kiehtovia tarinoita sanojen käyttämisestä ja niiden historiasta. Sanaston tarkistamiseen ovat osallistuneet purjehduksen asiantuntijat olympiamitalisteista ja maailmanmestareista matkapurjehtijoihin rannikoilta ja sisävesiltä.

Suomalainen purjehdussanasto sisältää 127 sanan perusteellisen selvityksen, noin 2 000 sanan hakemiston ja 285 sivua. Kirja on liiton jäsenetutuote. Hinta 35 e (ovh 42 e) + postituskulut. Tilaus osoitteesta hi@humaninterest.fi. Mainitse tilatessasi alennuskoodi SPV.

Jäsenetuja John Nurmisen Säätiön julkaisemista kirjoista

John Nurmisen Säätiö tarjoaa SPV:n jäsenille jäsenetuhintaan kirjoja.


Tallink Silja Oy - Club One

Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenenä voitte liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi, mikäli ette vielä ole jäsen. Lisäksi pääsette liittymään suoraan ohjelman keskimmäiselle, Silver-tasolle. Ilmoittautukaa SVP:n sivuilta löytyvän linkin kautta.

Mikäli olette jo jäsen, nykyinen Club One -asiakasnumeronne pysyy voimassa. Lisätietoa SPV:N nettisivuilla, jäsenedut.


Silver-tasolla olette oikeutettu -20% alennukseen mm. seuraavista normaalihintaisista tuotteistamme:
Helsinki-Tukholma risteilyt ja reittimatkat
Turku-Tukholma miniristeilyt, reittimatkat
Helsinki-Tallinna reittimatkat kansipaikoin
Helsinki-Tallinna Baltic Princess -risteilyt

Lisäksi Silver-tasolla saatte:

· Jäsenlehti neljä kertaa vuodessa
· Hotellihuoneen tasokorotus Tallink Hotels -hotelleissa, Tallinnassa (varaustilanteen salliessa)
· Club One -uutiskirje sähköpostilla
· Henkilökohtainen Club One -verkkopalvelu
· Etuja laivojen myymälöissä ja ravintoloissa
· Oikeus pisteillä varattaviin bonusmatkoihin
· Oikeus kanta-asiakashintaisiin matkoihin
· Bonuspisteiden keruu laiva - ja matkaostoista
· -35 % ennakkovaraajanetu normaalihintaisista matkoista. Etua koskee erityisehdot.

Silver-kortti on voimassa 18 kk kerrallaan. Pysytte Silver-tasolla, kun teette kaksi matkaa ja käytätte 500 euroa kortin voimassaoloaikana.

 

Veneilijät asuvat edullisesti Ukkohallan lomakeskuksessa

Seurojen jäsenet saavat 25% alennuksen hotellimajoituksesta Ukkohallan lomakohteessa vuoden ympäri.
Rauhallisen ja perheille sopivan ympäristön lisäksi Kainuun korkeimmilta vaaroilta löytyy myös virikkeitä ja
uusia elämyksiä. Syväjärven kainaloon rakennetusta tunnelmallisessa mökkikylässä olet suoraan
puhtaassa luonnossa. Ukkohallassa pääset muun muassa hiihtämään, laskettelemaan, lautailemaan,
kylpemään, ratsastamaan kohtuullisella kävelymatkalla. Majoitukset Hotelli Ukkohalla p. 08 740 200


Konekesko Marine

Konekesko Marinen Yamaha-jälleenmyyntiverkosto tarjoaa veneilijöille kattavan ja maan johtavista tuotemerkeistä koostuvan tarjonnan. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Yamarin-, Suvi-, Palta,- Linder- ja Zodiac-veneet, Yamaha-perämoottorit, -sähköperämoottorit ja -vesijetit, Helly Hansen- ja Marine Life –pelastus- ja veneilyliivit sekä Muuli-venetrailerit. Asioimalla Yamaha-jälleenmyyjän luona ja näyttämällä seuran jäsenyytesi saat liikekohtaisia etuja tuotteista ja palveluista. Huoltopalvelutarjonnasta vastaa Yamahan ammattitaitoinen huoltopisteverkosto.